در این بخش اجزای شیمیایی تشکیل دهنده آلیاژ مس کروم زیرکنیوم را میتوانید ببینید...
شرکت نوین پردازان قطعه زیر مجموعه گروه صنعتی نوین سازان در سال 1381 با ماموریت تولید قطعات یدکی و مصرفی دستگاه های جوش مقاومتی شرکتهای خودروساز شروع به فعالیت نموده و در حال حاضر انواع قطعات یدکی مصرفی دستگاه های جوش مقاومتی، خطوط تولید تیرچه و مش و همچنین خطوط تولید لوازم خانگی را تامین می نماید.
شرکت نوین پردازان قطعه زیر مجموعه گروه صنعتی نوین سازان در سال 1381 با ماموریت تولید قطعات یدکی و مصرفی دستگاه های جوش مقاومتی شرکتهای خودروساز شروع به فعالیت نموده و در حال حاضر انواع قطعات یدکی مصرفی دستگاه های جوش مقاومتی، خطوط تولید تیرچه و مش و همچنین خطوط تولید لوازم خانگی را تامین می نماید. این شرکت در دو کارخانه، یکی به مساحت 5000 متر مربع و دیگری به مساحت 2000 متر مربع در شهر صنعتی البرز مستقر بوده و در حال حاضر با حجم تولید بالغ بر 50 تن قطعه در سال با آلیاژهای پایه مس، برنج، فولاد و آلومینیوم مشغول فعالیت می باشد.
گروه صنعتی نوین سازان نزدیک به 30 سال فعالیت در زمینه مهندسی جوش، به عنوان بزرگترین شرکت طراح و تولید کننده ماشین آلات و تجهیزات جوش مقاومتی و خطوط اتوماسیون جوش در صنایع خودرو سازی، نفت، گاز و همچنین طراحی و ساخت خطوط تولید مصالح نوین ساختمانی فعالیت داشته و در عمده موارد فوق در کشور پیشتاز است.
این نمایشگاه در تاریخ 29 خرداد الی 1 تیرماه سال 1403 در محل نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار شد.
این نمایشگاه در تاریخ 22 الی 25 مرداد ماه سال 1402 در محل نمابشگاههای بین المللی تهران برگزار شد.
این نمایشگاه در تاریخ 9 الی 12 آبان ماه سال 1401 در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می گردد - سالن 7 غرفه 23
این نمایشگاه در تاریخ 9 الی 12مهر ماه سال 1401 در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می گردد- سالن 38B غرفه 18
این نمایشگاه در تاریخ 16 الی 19 آبان ماه سال 1400 در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می گردد
این نمایشگاه در تاریخ 18 الی 21 مهر ماه سال 1400 در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار گردید
در این بخش اجزای شیمیایی تشکیل دهنده آلیاژ مس کروم زیرکنیوم را میتوانید ببینید...
(مس کروم زیرکونیوم - مس بریلیوم کبالت - مس نیکل سیلیس - مس آلومینا)...
در این بخش آنالیز متریال مس آلومینا رو مشاهده میفرمایید...
مقدمه در این جزوه در مورد فرایند های مختلف جوشکاری مقاومتی و اصول کارکرد آنها ومباحثی به اختصار ارائه خواهد شد تا نمایی کلی از فرایند های مختلف در ذهن خواننده مجسم گردد. در فراینده های جوشکاری مقاومتی، اتصال دو سطح توسط حرارات و فشار تواماً انجام می گیرد.فلزات به دلیل مقاومت الکتریکی در اثر عبور جریان الکتریکی گرم شده و حتی به حالت ذوب نیز می رسند.اعمال جریان الکتریکی با چگالی زیاد در زمانهای کوتاه باعث به حالت خمیری در آمدن (قبل از ذوب)قطعه مورد جوشکاری می گردد. واعمال نیروی فشار در زمانهای قبل و حین عبور جریان و جود یک مدار الکتریکی پیوسته را تضمین نموده و در زمان گرم شدن قطعه باعث فورج شدن محل جوشکاری می شود این فشار بعد از قطع جریان برق هم ادامه داشته و به فورج شدن وسپس خنک کاری محل جوشکاری کمک می کند.دمای بیشنه ای که در این فرآیندها قابل دسترسی است معمولا بالاتر از نقطه ذوب فلز پایه می باشد. ادامه بحث را برروی اصول فرایند جوشکاری مقاومتی نقطه ای متمرکز نموده بقیه فرآیندها نیز اصولی مشابه با این فرآیند را دارند،با این تفاوت که محدود تغییراتی در شکل تجهیزات،متغیرها و تکنیک های فرآیند اعمال گردیده تا متناسب با کاربرد مورد نظر قابل استفاده گردد....
در این بخش اجزای شیمیایی تشکیل دهنده آلیاژ مس کبالت بریلیوم را میتوانید ببینید...